De vakantie accommodatie

Vakantiehuisjes & minicamping in Italie

Casa Panoramica

zonnig en licht

Dit oude gebouwtje met waterput is verbouwd tot een sfeervol vakantiehuisje en geschikt voor twee personen. De oude ‘Langhe’ stenen en de originele balken zijn zichtbaar gebleven. Er is een eigen douche, toilet en wastafel, een goed 2-persoonsbed met lakens en dekbed. Bij het zitje staat de Lavazza Mio om de dag met een kopje espresso te beginnen. Koelkast, kachel en volledig servies zijn aanwezig. Het huisje is rook- en huisdier vrij.

Casa Panoramica bevindt zich aan het einde van het hellende terrein en kijkt uit over de wijngaard richting de bergen. Op het terras is een buitenkeuken om te koken en staat de picknicktafel. Het is een basic maar gezellig en net huisje, compleet ingericht en met een prachtig uitzicht. Achter het huisje ligt een tweede terras verscholen. Dit terras biedt totale privacy met een waanzinnig panoramisch uitzicht op de bergen in de verte.

Casa Panoramica p/w
Juli & Augustus € 575,-
Overige maanden € 525,-

houten huisje voor 2 personen

Casa Dolce Vita

Houten Huisje

Het huisje staat onderaan de wijngaard, grenzend aan de boswal. Het kijkt uit over de wijngaard en de heuvels richting de bergen.

Casa Dolce Vita is licht, knus en volledig ingericht voor twee personen. Er is een eigen douche en toilet, een keukenblokje met koelkast, kachel, zitje, volledig servies en een goed 2-persoonsbed met lakens en dekbed. Het huisje is rook- en huisdier vrij.

Op het ruime terras staat een picknicktafel. Het terras is zonnig met voldoende schaduw van bomen. Achter het huisje bevindt zich een tweede terras met buitenkeuken en een apart zitje. Dit terras biedt totale privacy met zicht op de bergen in de verte, hier kun je heerlijk genieten van het zoete leven.

Casa Dolce Vita p/w
Juli & Augustus € 575,-
Overige maanden € 525,-

tent op camping piemonte

Minicamping

Tent

Op het terrein, net boven de wijngaard zijn twee terraskampeerplaatsen gemaakt die alleen geschikt zijn voor tenten.  Iets in hoogte verspringend en uitkijkend over de heuvels tot aan de bergen.

De kampeerplaats is geschikt voor de echte kampeerder. Bij de tentplekken is water en elektra aanwezig. De bomen geven de nodige schaduw.

Er is een aparte ruimte voor tentgasten met douche, wc en wastafel

Iedereen is onder de indruk van het uitzicht.

kampeerplek p/n
Juli & Augustus € 40,-
Overige maanden € 35,-

Minicamping

Camper

Onze minicamping beschikt over vier camperplaatsen. Een net voorbij de wijngaard op een volledig privé gelegen plek omgeven door bomen met uitzicht, twee camperplaatsen in de wijngaard en een camperplaats direct naast het hoofdhuis, Casa Vigna.

Daktenten zijn uiteraard ook van harte welkom op onze camperplaatsen.

Omdat grotere campers de draai het terrein op niet kunnen maken, kunnen we alleen plaats bieden aan campers van maximaal 6 meter.

Er is een aparte ruimte met douche, wc en wastafel. 

camperplek p/n
Juli & Augustus € 40,-
Overige maanden € 35,-