Vakantie bij Casa Vigna

natuur & rust voor twee personen

Nestel je in het betoverende Piemonte en laat je bij het authentieke stadje Ceva verwelkomen in onze verborgen wijngaard Casa Vigna. Hier kun je in alle rust genieten van de natuur, omgeven door een adembenemend uitzicht op de majestueuze bergen in de verte.

Op deze idyllische plek verhuren wij twee vakantiehuisjes, vier camperplaatsen en twee tentplaatsen. Onze accommodaties zijn keurig onderhouden, volledig uitgerust en geschikt voor twee personen.

Of je nu houdt van wandelen, fietsen, genieten van de lokale keuken of lekker ontspannen met een boek en een goed glas wijn, Casa Vigna biedt voor ieder wat wils. Wij nodigen je dan ook graag uit om te komen genieten van de prachtige omgeving.

Waar in Italie

In de regio Piemonte, langhe

In Noord Italië, in de regio Piemonte ligt het plaatsje Ceva. Een gezellig stadje met winkels, restaurantjes en natuurlijk de wekelijkse markt. Vier kilometer boven het plaatsje ligt Casa Vigna met een kleine wijngaard tegen de zonnige zuidhelling. Hier mag je even alles loslaten, back to basic, passend bij de omgeving. Dolce far niente.

Wandeltochten starten direct vanaf ons terrein. De rivier is op loopafstand. Een dagje naar het strand, de bergen of het wijngebied van Barolo, alles is binnen 45 minuten bereikbaar.

Casa vigna 

is open van 1 april tot en met 31 oktober

Casa Vigna & wij

op slag verliefd

Zoekend naar een huis met uitzicht en verhuurmogelijkheden werden we in het voorjaar van 2023 gewezen op Casa Vigna. Toen we op hier arriveerden waren we op slag verliefd. De vorige eigenaren hebben op deze mooie locatie de oude wijngaard hersteld en met gevoel voor sfeer enkele unieke verhuurmogelijkheden gerealiseerd. De verborgen ligging met het prachtige uitzicht over de heuvels met daarachter de toppen van de bergen is in een woord magisch.
De goede bereikbaarheid en de nabijheid van het gezellige plaatsje Ceva maakten het af. Wij, Ed & Itske, hebben het (wijn)stokje bij Casa Vigna overgenomen en kijken er enorm naar uit om onze gasten mee te laten genieten van deze bijzondere plek.