De vakantie accommodatie

Vakantiehuisjes

Casa Panoramica

zonnig en licht

Dit oude gebouwtje met waterput is verbouwd tot een sfeervol vakantiehuisje en geschikt voor twee personen. De oude ‘Langhe’ stenen en de originele balken zijn zichtbaar gebleven. Er is een eigen douche, toilet en wastafel, een goed 2-persoonsbed met lakens en dekbed. Bij het zitje staat de Lavazza Mio om de dag met een kopje espresso te beginnen. Koelkast, kachel en volledig servies zijn aanwezig. Het huisje is rook- en huisdier vrij.

Casa Panoramica bevindt zich aan het einde van het hellende terrein en kijkt uit over de wijngaard richting de bergen. Op het terras is een buitenkeuken om te koken en staat de picknicktafel. Het is een basic maar gezellig en net huisje, compleet ingericht en met een prachtig uitzicht. Achter het huisje ligt een tweede terras verscholen. Dit terras biedt totale privacy met een waanzinnig panoramisch uitzicht op de bergen in de verte.

Casa Panoramica p/w
Juli & Augustus € 575,-
Overige maanden € 525,-

Casa Dolce Vita

Houten Huisje

Het huisje staat onderaan de wijngaard, grenzend aan de boswal. Het kijkt uit over de wijngaard en de heuvels richting de bergen.

Casa Dolce Vita is licht, knus en volledig ingericht voor twee personen. Er is een eigen douche en toilet, een keukenblokje met koelkast, kachel, zitje, volledig servies en een goed 2-persoonsbed met lakens en dekbed. Het huisje is rook- en huisdier vrij.

Op het ruime terras staat een picknicktafel. Het terras is zonnig met voldoende schaduw van bomen. Achter het huisje bevindt zich een tweede terras met buitenkeuken en een apart zitje. Dit terras biedt totale privacy met zicht op de bergen in de verte, hier kun je heerlijk genieten van het zoete leven.

Casa Dolce Vita p/w
Juli & Augustus € 575,-
Overige maanden € 525,-